top of page

 VOEDSELINTOLERANTIE TEST

VOOR WIE 

 

Bij Inspiring Health bieden we voedingsintolerantietests aan voor alle leeftijden. We begrijpen dat een goed functionerend darmstelsel van vitaal belang is, ongeacht welke levensfase je doormaakt. Of je nu een kind bent of een (jong) volwassene, een gezonde spijsvertering is de sleutel tot vitaliteit en welzijn.

Onze focus ligt op individuen die een diepgeworteld verlangen koesteren naar een leven met meer energie, verbeterde gezondheid, vitaliteit en emotionele stabiliteit.

We willen jou helpen om je weer fit en krachtig te voelen, zodat je het leven in al zijn pracht kunt omarmen. We begrijpen dat sommige mensen kampen met vervelende klachten die hen belemmeren om volop van het leven te genieten.

HOE

Het kan zijn dat je merkt dat je gezondheid en energie beperkt zijn, maar weet dat je niet alleen bent. Bij Inspiring Health Therapy zijn we er om je te begeleiden en te ondersteunen. Onze aanpak is holistisch en richt zich niet alleen op voeding, maar ook op gedragsverandering. We geloven dat echte transformatie begint met het maken van bewuste keuzes, zowel in je levensstijl als in je dieet.

Door middel van onze voedingsintolerantietests kunnen we samen ontdekken welke voedingsmiddelen mogelijk belastend zijn voor je darmen.

Door deze stoffen uit je dieet te elimineren, kunnen we je spijsvertering optimaliseren en het genezingsproces op gang brengen.

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt, want we begrijpen dat ieder individu uniek is. Na de testperiode van drie weken, evalueren we hoe je lichaam heeft gereageerd en passen we je dieet aan om te zorgen dat het perfect aansluit bij jouw behoeften.

WAAROM 

Bij Inspiring Health Therapy geloven we in de kracht van het individu om zijn of haar gezondheid en leven te transformeren. Samen kunnen we werken aan een gezonder, energieker, en meer vervullend leven.

Durf te kiezen voor verandering, durf te kiezen voor welzijn, en laat ons je begeleiden op jouw reis naar een stralende gezondheid en een leven vol energie en vreugde.

GRATIS INTRODUCTIE GESPREK 

 


 


- De rug is de spiegel van het menselijk welzijn.-

Call 

06-84121106

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram

KvK: 72698462 / Burgwal 44, Haarlem

bottom of page