top of page

BINDWEEFSEL MASSAGE

Dit is een speciale techniek die we de ‘scherpe techniek’ noemen.

Wanneer met deze speciale technieken het bindweefsel geprikkeld wordt, kan er regulering van de organen tot stand komen. 

Het is dus mogelijk om via de huid invloed uit te oefenen de spijsvertering en het zelfhelend vermogen. 

Diepe Heling Door Bindweefselmassage:

De kracht van de bindweefseltechniek gaat veel dieper dan alleen oppervlakkige ontspanning. Het is een behandeling die diep in het lichaam werkt, en het zelfhelend vermogen activeert op een manier die vergelijkbaar is met de overgang van waakzaamheid naar slaap.

Laten we dit vergelijken met het ritme van waken en slapen. Tijdens de slaap komen we volledig tot rust en ontspanning. Het is een moment waarop de juiste processen de ruimte krijgen om het zelfhelend vermogen van ons lichaam te activeren, en zo het genezingsproces op gang te brengen.

Echter, in ons moderne leven ervaren velen van ons langdurige stress en zijn we voortdurend alert. Dit kan leiden tot uitputting van het lichaam en een gebrek aan herstel.

Dit is waar de bindweefselmassage in beeld komt. Deze behandeling biedt verlichting bij een verscheidenheid aan klachten, waaronder gewrichtsproblemen, hoge bloeddruk, spierklachten, spijsverteringsproblemen, obstipatie, oedeem en algemene gezondheidsproblemen.

Door het toepassen van deze techniek, kunnen we het lichaam helpen om van de overdrive van het sympathische zenuwstelsel (waakzaamheid) over te schakelen naar het parasympathische zenuwstelsel (ontspanning en herstel). Hierdoor krijgt het lichaam de gelegenheid om te rusten, te herstellen en zichzelf te genezen.

De diepgaande heling die wordt geactiveerd door de bindweefselmassage kan een transformerende ervaring zijn voor degenen die het ondergaan. Het herstelt niet alleen het lichaam, maar ook de geest en de ziel. Het is een reis naar diepe ontspanning, vernieuwing en welzijn.

ontspanning, rust, gezondheid, zen
scherpe techniek, bindweefselmassage, totale ontspanning, darmgezondheid, rust
verlichting, ontspan, herstelproces, genees
massage, herstel, lichaam, rust, vrede, verlichting

- Vanuit het actieve systeem omgezet worden tot rust en herstel- 

Call 

06-84121106

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram

KvK: 72698462 / Burgwal 44, Haarlem

bottom of page